”Sain juuri kirjan luettua ja olen vieläkin sen lumoissa – jos nyt näin voi sanoa!

Sinun vahvuutesi puhuttelee, sekä narsistin häikäilemättömyys.

Sisäinen leijonani nousi esiin. Haluan että ihmiset alkavat nähdä minut leijonana, eikä puhtaana paperina, mihin jokainen voi kirjoittaa mitä haluaa, ja se hyväksytään mukisematta. Aina kun esim. parisuhteessa olen liian kauan ollut tallattu ja aivan loppuunajettu ilman energiaa — paperi on täytetty toisen mielipiteillä ja tunteilla ja haluilla ja toiveilla, koska olen sen sallinut– niin sisäinen leijona on jossain kohtaa raivostunut ja noussut tallaamaan tuon paperin valmiina taisteluun.

Uskon että tämän opaskirjan kanssa 5 asteen narsistin on vaikea tulla elämääni. Mulla syntyi paljon ajatuksia kirjasi johdosta. Toivon todella että kirjasi saa levitä laajalle. Kyllä on hyvä kirja ja tulee auttamaan monia ja avaamaan silmiä! Toivon todella että se saavuttaa edes yhden vitosluokan narsistin uhrin ja hän pääsee vapauteen! Se on kuin olisit heittänyt pelastusrenkaan hukkuvalle, auttanut hänet rannalle ja hänen henkensä pelastuisi. Saati minunlaisia paljon jotka saavat kirjasta vielä erilaista ravintoa ja rohkaisua elämään.”

– Nainen 40 v.

 

JUOKSUKENGÄT-KIRJAN VOI OSTAA E-KIRJANA TÄSTÄ

 

Painetun kirjan tai äänikirjan voit tilata alla olevalla lomakkeella!

 

JUOKSUKENGÄT on opaskirja narsistisen parisuhteen uhrille. Paras neuvo, jonka voi antaa narsistin kanssa elävälle ihmiselle on: juoksukengät jalkaan ja menoksi! Sen vuoksi tämä kirja ei ole parisuhdeopas vaan parisuhteettomuusopas.

JUOKSUKENGÄT on opaskirja narsistisen parisuhteen uhrille.
Paras neuvo, jonka voi antaa narsistin kanssa elävälle ihmiselle on: juoksukengät jalkaan ja menoksi! Sen vuoksi tämä kirja ei ole parisuhdeopas vaan parisuhteettomuusopas.

 

Sivustolla on myynnissä näyttelijä Outi Nevanlinnan kirjoittama Juoksukengät-kirja, joka käsittelee perusteellisesti narsismia uhrin näkökulmasta. Juoksukengät on siis opaskirja narsistisen parisuhteen urhille.

 

Juoksukengissä käsiteltyjä aiheita ovat mm:
– narsistisen parisuhteen selvin tunnusmerkki: suhteen jakaantuminen paratiisi – ja painajaisvaiheeseen
– narsistin tunnistaminen narsistiksi suhteen paratiisivaiheessa
– tyypillisiä narsistin käyttämiä kiusaamistapoja
– narsistien aste-erot: jaottelu viiteen vakavuudeltaan eriasteiseen narsismiin
– miten narsistisessa parisuhteessa eläminen uhriin vaikuttaa
– mitkä syyt estävät uhria eroamasta ajoissa
– mitä mahdollisuuksia pariterapia tarjoaa tilanteen korjaamiseksi
– miten ero kannattaa hoitaa
– miten toimia eron jälkeen ja toipua kokemastaan

 

Tässä Outi Nevanlinnan oma lyhyt kuvaus kirjasta:

”Paras neuvo, jonka voi antaa narsistin kanssa elävälle ihmiselle on: juoksukengät jalkaan ja menoksi! Sen vuoksi tämä kirja ei ole parisuhdeopas vaan parisuhteettomuusopas.

Monissa narsistia käsittelevissä teoksissa keskitytään narsistin ja narsismin analyysiin – uhrin kokeman  kärsimyksen jäädessä sivuseikaksi. Juoksukengissä tarkastelun kohteena on nimenomaan uhrin näkökulma. Kirja pohjautuu kirjoittajan omien kokemusten lisäksi satojen muiden narsistisessa parisuhteessa eläneiden miesten ja naisten kertomuksiin.”

Kirja on myynnissä vain ja ainoastaan tällä sivustolla!

Kirjan voit ostaa omaksesi KAUPPA -välilehden alta löytyvästä sivuston verkkokaupasta pdf-muodossa.

Lukijakokemuksia voit lukea sivuston PALAUTE-osiosta.

Kirjasta ja sen kirjoittajasta on tehty haastattelu Lapin Kansaan 12.3.2016, ohessa LINKKI kyseiseen artikkeliin.

Sivuston jäsenet voivat lukea Juoksukengistä otteen ilmaiseksi, sekä ostaa sen pdf-version jäsenhintaan, jossa on huomattava alennus! (Jäsenalennus ei koske äänikirjaa eikä painettua kirjaa.)

Juoksukengät-kirjasta on nyt myös tehty KIRJA-ARVOSTELU kirjailija Rauha Kejosen toimesta narsismi.info-sivustolle!

Tykkää kirjasta myös FACEBOOKISSA!

JUOKSUKENGÄT-KIRJASTA ON NYT MYÖS SAATAVILLA ÄÄNIKIRJA- SEKÄ PERINTEINEN PAINETTU VERSIO!!!

Mikäli jollain sivustoa käyttävällä tai sivustolla vierailevalla kiinnostaa Juoksukengät-kirjan sähköisen version lukemisen sijaan kirjan painettu-, tai äänikirjaversio, on tämän näitten tilaaminen nyt mahdollista täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen. Äänikirja on mahdollista tilata postitse muistitikulla, ja sen lukija toimii kirjailija itse, eli näyttelijä Outi Nevanlinna. Painettu versio on luonnollisesti tilattavissa painettuna (nidottuna ja pehmeäkantisena).  Painetun kirjan hinta on 30e + todelliset toimituskulut, äänikirjan hinta 40e + todelliset toimituskulut. Kirja toimitetaan postitse ilmoitettuun osoitteeseen ja laskutetaan sähköpostitse ilmoitetusti. Täytäthän lomakkeen kaikki vaaditut kohdat. Huomioithan, että täytetyn lomakkeen lähettäminen on ostopäätös :)