MITEN VOIN LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Jäseneksi voit liittyä LIITY JOUKKOOMME välilehdestä löytyvällä liittymislomakkeella. Tunnukset luotuasi ja jäsenmaksun maksettuasi pääset näkemään sivuston jäsensivusisällön kirjautumalla sisään sivuston oikeasta ylänurkasta. Jäsensivua et näe kirjautumatta sisään sivustolle. MUISTA SUORITTAA LIITTYMISESI LOPPUUN ASTI! Tunnukset luotuasi järjestelmä ilmoittaa että olet rekisteröitynyt, mutta en vielä ole suorittanut jäsenmaksua. Jäsenmaksun suoritettuasi pääset käsiksi jäsensivun sisältöön luomillasi käyttäjätunnuksilla.

MITÄ KIRJOITAN LIITTYMISLOMAKKEEN KOHTAAN KÄYTTÄJÄNIMI?

Kirjoita ko. kohtaan nimimerkki, jonka valitset itsellesi ja  jolla esiinnyt jäsensivujen keskusteluissa ja kommentoidessasi videoita. Jäsenet pääsevät suojatuille jäsensivuille käyttäjänimellään (siis omalla nimimerkillään) ja salasanalla. Älä  kirjoita siihen kohtaan omaa oikeaa nimeäsi!

LIITTYESSÄNI JÄSENEKSI LAITOIN EREHDYKSESSÄ KÄYTTÄJÄNIMI-SARAKKEESEEN OIKEAN NIMENI. MITÄ TEEN?

Totta kai voit kirjoitella ja kommentoida normaaliin tapaan, jos sinua itseäsi ei haittaa että nimesi näkyy muille jäsenille. Suosittelemme kuitenkin että otat yhteyttä ylläpitoon, selität ongelman ja kerrot minkä nimimerkin valitset, niin  voimme vaihtaa sen sinulle.

 

HUOM! Jos ostat sekä Juoksukengät että Pikkurillipiirin ja et vielä ole sivuston jäsen, mutta kiinnostunut myös jäsenyydestä, kannattaa sinun ostaa samalla kertaa myös jäsenyys. Jäsenet saavat automaattisesti alennusta kirjaostoksista, joten ostaessasi yhtä aikaa jäsenyyden ja molemmat kirjat maksat käytännössä saman verran (20,00e + 25,00 + jäsenyys 10,00e = 55e euroa) kuin ostaessasi molemmat kirjat normaalihintaan (24,90e + 29,90e= 54,80e). Jos siis ostat ensin kirjat, ja sen jälkeen jäsenyyden, muodostuu kokonaishinnaksi 64,80e. Saat siis kirjatilauksien yhteydessä jäsenyyden lähes ilmaiseksi!

 

KUKA/KETKÄ OVAT SIVUSTON TAKANA?

Vastauksen tähän löydät YHTEYSTIEDOT-välilehdestä.

MITÄ TEEN JOS TILAUKSEEN TAI MUUHUN LIITTYEN ILMAANTUU ONGELMIA?

Jos sivuston toimintaan, tilauksiin, niiden vastaanottamiseen tai mihin tahansa liittyen ilmenee ongelmia (esimerkiksi havaitset sivustolla asiatonta käytöstä), kehotamme ottamaan yhteyttä sivuston ylläpitoon. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

MIKSI JÄSENYYS ON MAKSULLINEN?

Liittymismaksun tarkoituksena on estää häiriköiden pesiytyminen ja taata se, että jäsenet uskaltavat kommunikoida vapaasti ja ilman pelkoa tunnistetuksi tulemisesta.  Monille internetin ilmaisille narsismiaiheisille keskustelufoorumeille voi kirjoittaa kirjautumatta, mutta niihin kirjoittavat ovat kaiken aikaa vaarassa tulla tunnistetuksi, koska ulkopuoliset pääsevät lukemaan julkaistuja tekstejä.

Salasanasuojatulla jäsensivulla näin ei voi käydä. Koska kyse on suljetusta ryhmästä, kukaan ulkopuolinen ei pääse edes lukemaan tekstejä, eikä siis tarvitse pelätä että narsistikumppani lukee tekstisi ja tunnistaa sinut. Lähtökohtana koko toiminnalle on jäsenten turvallisuudesta huolehtiminen. Maksamalla pienen kertaluontoisen liittymismaksun (10,00e) pääset turvalliseen yhteisöön, jossa muiden jäsenten häiriköinti ja kaikenlainen kiusaaminen on kiellettyä ja johtaa yhteisöstä erottamiseen.

Liittymismaksun ansiosta ylläpito tietää kaikkien jäsentensä oikean henkilöllisyyden (mutta ei missään tapauksessa paljasta sitä ilman asianomaisen lupaa!), mikä jo sinänsä karsii suurimman osan häiriköistä pois; useimmat nettikiusaajathan toimivat nimenomaan anonymiteettinsa turvin.

Liittyminen tapahtuu niin, että rekisteröidyt jäseneksi ja maksat kertaluontoisen jäsenmaksun.

Monille maksullisilla jäsensivuilla (esim. maksullisilla deittipalstoilla), asiakkaat sitoutetaan jatkuvaan maksukierteeseen perimällä jäsenyydestä kuukausi- tai vuosimaksu. Nevi Sales ei toimi niin. Maksat jäsenyydestä vain kerran, ja sen jälkeen et koskaan senttiäkään, vaan jäsenyytesi on voimassa niin kauan kuin sivusto on toiminnassa, eli siis sivustolla on aktiivista toimintaa.
Aktiivinen toiminta tarkoittaa, että sivulla on ylläpito, jatkuvia päivityksiä ja jatkuvasti uutta materiaalia.

 

MITÄ SAAT JÄSENSIVULTA

Ensinnäkin saat turvaa. Jäsensivu on täysin turvallinen. Koska se on salasanasuojattu, sinun ei tarvitse miettiä mitä
uskallat paljastaa itsestäsi. Tieto ei leviä ulkopuolelle, eikä narsistikumppanisi löydä sinua sieltä.

Toiseksi saat kunnioittavaa kohtelua. Puhumattakaan siitä, että sopimaton ja loukkaava käytös on sivulla kielletyä, sinun  ei tarvitse myöskään pelätä että kokemaasi vähätellään tai sanojasi epäillään. Jäsensivujen säännöissä lukee, että lähtökohtaisesti uskomme mitä muut jäsenet meille kertovat.

Jäsensivulla on keskustelupalsta. Siellä on jo valmiina ehdotuksia keskustelun aiheiksi, mutta voit itse laatia otsikoita
ja aloittaa uuden keskustelun haluamastasi aiheesta.

Jäsensivuilla on videoita ja äänitteitä katsottavaksi ja kuunneltavaksi.  Vähintään yksi uusi video julkaistaan per kuukausi.  Pääset myös kommentoimaan videoita, ja voit  ehdottaa uusien videoiden tai äänitteiden aiheita. Äänitteet ovat rentoutusnauhoja tai tiettyä tilanteita varten tehtyjä  nauhoja, joita voit kuunnella maaten ja silmät kiinni. Videot on tarkoitettu keskustelun pohjaksi. Niissä esitetään mielipiteitä ja ajatuksia, joihin voit yhtyä tai joita voit vastustaa. Joka kuukausi tulee ainakin yksi uusi video,
ns. kuukauden video, josta kerrotaan etukäteen.

Jäsenet saavat ostaa myynnissä olevat PDF-kirjat (Juoksukengät sekä Pikkurillipiiri) huomattavalla alennuksella: Juoksukenkien jäsenhinta on 20e (muille kuin jäsenille 24,90 e), Pikkurillipiirin jäsenhinta 25e (muille kuin jäsenille 30 e): kaikki hinnat sisältävtä alv:n.  Huom! Alennukset eivät normaalisti koske Juoksukenkien äänikirjaversiota eikä painettua versiota.

Jäsenet pääsevät jäsensivuilla lukemaan ilmaiseksi otteen sekä Juoksukengistä että Pikkuriilipiiristä. Lisäksi siellä on kuunneltavissa ote Juoksukenkien äänikirjaversiosta.

Jäsenet pääsevät seuraamaan seuraavan kirjani (työnimenä Pikkurillipiiri) valmistumisprosessia. Sitten kun kirja on valmis, jäsenet saavat lukea siitä pätkän.

Jäsenet voivat ostaa myös Pikkurillipiirin alennettuun jäsenhintaan.

 

KUINKA MONTA JÄSENTÄ YHTEISÖSSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ ON?

 

Jäsenmäärä kasvaa kaiken aikaa.  Tammikuussa 2018 se oli jo yli 200.
Sivuston perustamisen alkuvaiheessa kevääällä 2016 jäsenmäärä kasvoi ensin varsin hitaasti. Narsistin uhrit eivät yksinkertaisesti tienneet yhteisön olemassaolosta, eikä meillä ollut varaa markkinointiin.  Koska salasanasuojattu yhteisö ei ole rekisteröity yhdistys vaan osa Nevi Salesin omaa yritystoimintaa, yhteisö ei ole missään vaiheessa saanut minkäänlaista julkista tukea toimintaansa varten. Tieto yhteisöstä levisi siis vain suusta suuhun eli ns. puskaradion kautta. Ilmeisesti puskaradion mainostus oli tehokasta ja jäsenyydestä annettiin paljon suosituksia ja positiivisia arviointeja, koska ilman maksullista mainostusta ja yhteiskunnan rahallista tms. tukea sivustosta on muodostunut tiivis ja toimiva yhteisö. Joukkoomme liittyy uusia jäseniä tällä hetkellä lähes päivittäin. Yhtenä syynä on, paitsi se, että sivustoon kuuluminen oikeasti auttaa narsistisen parisuhteen uhreja toipumisessa (minkä lukuisat jäsenemme voivat vahvistaa), myös se, että liittymismaksun pienuuden vuoksi avun saaminen ei ole kiinni kenenkään omasta varallisuudesta.

 

LIITYIN JÄSENEKSI JA MAKSOIN LIITTYMISMAKSUN, MUTTA EN OLE SAANUT JÄSENNNUMEROA ENKÄ TUNNUKSIA SÄHKÖPOSTIINI

Ensimmäiseksi tarkista roskapostisi – kirje on ehkä eksynyt sinne! Jos sitä ei löydy sieltäkään, kyse on siitä että Checkoutin kautta kulkeva rahaliikenne toimii hitaammin joidenkin nettipankkien kautta maksettaessa. Suomalainen verkkopankki toimii yleensä nopeasti ja maksu tulee perille saman tien. Kansainvälisillä luottokorteilla maksettaessa maksut sen sijaan joskus etenevät hitaammin. Jos vaihtoehtoisina maksutapoinasi on esim. American Express ja  joku suomalainen verkkopankki, kannattaa suosia suomalaista. Elleivät tunnukset tule sähköpostiisi muutaman päivän sisällä, tai jos muuten vain koet ettet jaksa enää odottaa, ota yhteyttä ylläpitoon niin hoidamme asian saman tien kuntoon.

 

 

HALUAISIN LIITTYÄ JÄSENEKSI MUTTA EN TAHDO OSALLISTUA KESKUSTELUIHIN ENKÄ PALJASTAA MITÄÄN OMIA ASIOITANI EDES NIMIMERKIN SUOJASSA. ONKO JÄSENYYDELLÄ MINULLE MITÄÄN ANNETTAVAA?

 

On toki. Keskusteluihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Itse asiassa suuri osa jäsenistä ei osallistu keskusteluihin ollenkaan. Et siis ole mikään kummajainen! Saat jäsenyydestä paljon hyötyä ja tukea omaan toipumiseesi jo pelkästään katsomalla videoita ja lukemalla muiden kirjoituksia. Tulet huomaamaan, ettet ole  todellakaan ainoa joka on joutunut narsistisen väärinkohtelun uhriksi. Hyvin pian jäseneksi liittymisen jälkeen tajuat ettet ole yksin. Moni muu on käynyt läpi juuri samoja asioita kuin sinä. Moni on myös toipunut ja selvinnyt.

 

MILLAISIA OVAT JÄSENSIVUN VIDEOT? MIKÄ NIIDEN TARKOITUS ON JA KUINKA MONTA NIITÄ ON?

 

Jäsensivujen videoista suurin osa on puhuttuja kolumneja, joissa videon tekijä Outi Nevanlinna esittää ajatuksia tietystä, useimmiten narsismiin ja narsistista toipumiseen liittyvästä asiasta. Narsismi ei kuitenkaan ole ainoa videoilla käsitelty aihe. Jäsenet voivat esittää toivomuksia videoiden aiheiksi, ja ne otetaan lähes poikkeuksetta huomioon. Mukana on myös rentoutusnauhoitteita ja pienoiskuunnelmia sekä ilmainen näyte Juoksukenkien äänikirjaversiosta.

Videoiden tarkoituksena on toimia keskustelunavauksina. Lisäksi niillä on jäsenten omien sanojen mukaan huomattava voimaannuttava, jopa terapeuttinen vaikutus. Eräs jäsen kertoi saaneensa tilanteeseensa parista jäsensivun videosta enemmän apua kuin vuosia kestäneestä terapiasta!

Videoita on tällä hetkellä (30.01.2018) noin 50 kappaletta, mutta niitä tulee vähintään yksi uusi joka kuukausi. Nykyisissä 50:ssa videossa on 40 puhuttua kolumnia (joista kuusi jäsenen toivomasta tai inspiroimasta aiheesta), neljä narsismiaiheista pienoiskuunnelmaa, viisi rentoutusnauhaa sekä yksi äänikirjanäyte. Nämä videot ja äänitteet (lukkunottamatta äänikirjanäytettä, joka sisältyy Juoksukenkien äänikirjaversioon) eivät ole nähtävissä tai kuunneltavissa missään muualla. 

VOINKO KOPIOIDA OSTAMANI PDF-MUOTOISEN  KIRJAN JA LÄHETTÄÄ KAVERILLE?

 

Et voi. Tekemällä näin rikot tekijänoikeuslakia. Voit ottaa kirjasta muutaman kopion omaan käyttöösi, mutta kaikki muu levittäminen on lainvastaista. Erityisen raskauttavaa se on, jos syyllistyt tällaiseen virantoimituksessa ja jonkun yrityksen, laitoksen  tai yhteisön edustajana.

 

JÄSENSIVUJEN SÄÄNNÖISSÄ KIELLETÄÄN MUIDEN JÄSENTEN HÄIRIKÖINTI JA ASIATON KOHTELU. ONKO TÄLLAISTA TAPAHTUNUT JÄSENSIVUILLA?

Ei yhtään ainutta kertaa. Jäsenet kohtelevat toisiaan päinvastoin erittäin kunnioittavasti, kauniisti ja arvostavasti.  Minkäänlaisiin jäsenten käytöstapoja koskeviin huomautuksiin tai varoituksiin ei ole koko toiminnan aikana ollut pienintäkään aihetta. Vaikuttaa pikemminkin siltä, että Suomen fiksuimmat ja parhaimmin käyttäytyvät ihmiset löytyvät jäsensivuiltamme 😉

 

OLEN JÄSEN JA HALUAISIN NEUVOJA TILANTEESEENI MUTTA EN TAHDO KERTOA KOKEMUKSISTANI JÄSENSIVUILLA. ONKO MAHDOLLISTA SAADA  MIKOLTA TAI OUTILTA HENKILÖKOHTAISTA KONSULTOINTIA JÄSENSIVUJEN ULKOPUOLELLA?

Vielä vähän aikaa sitten vastaus tähän kysymykseen oli: valitettavasti resurssimme eivät riitä tällaisen palvelun järjestämiseen. Mutta nyt meillä on ilo ilmoittaa, että palveluvalikoimaan on tulossa helmikuun 2018 alusta maksullinen (mutta hyvin kohtuuhintainen) puhelinkeskustelupalvelu. Keskusteluseurana siellä luurin toisessa päässä on Mikko, joka on opiskellut ja tutkaillut narsismia ja narsistisen  ihmisten toimintatapoja. Mikolla on itsellään kokemusta narsisteista (takana mm. narsistinen parisuhde) sekä puhelimen välityksellä työskentelystä. Idea tälle palvelulle on todellakin alunperin lähtöisin asiakkailtamme. Seuraa sivua – helmikuussa tänne ilmestyy ajanvarauslomake josta pääset varaamaan itsellesi  juttutuokion!

 

Etkö saanut vastausta etsimääsi kysymykseen? Voit lähettää palautetta tai esittää kysymyksiä oheisella yhteydenottolomakkeella.