Ohessa videonpätkä, joita löytyy siis jäsensivulta lisää. Videoissa käsitellään kirjassa esillä olevia aiheita sekä narsismia ja siihen liittyviä asioita yleisellä tasolla. Henkilö videoitten ja äänitteiden takana on Juoksukengät-kirjan kirjoittaja Outi Nevanlinna.

 

JÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ SIVUN ALAOSASTA LÖYTYVÄLLÄ REKISTERÖITYMISLOMAKKEELLA!

 

Lomakkeen kohtaan Käyttäjänimi kirjoita nimimerkki jolla esiinnyt jäsensivuilla. Valitse mieluiten sellainen jota et käytä muissa yhteyksissä, jos haluat varmistaa ettei sinua edes keskustelupalstoilla tunnisteta. Älä kirjoita ko. kohtaan omaa oikeata nimeäsi, ettei se näy jäsensivun keskusteluissa. Liityttyäsi jäseneksi voit kirjautua jäsensivuille nimimerkilläsi ja salasanallasi. Osallistut keskusteluihn nimimerkilläsi.

 

 

Jäsenyys maksaa 10 euroa. Tämä on kertaluonteinen liittymismaksu. Kyseessä ei siis ole kuukausi- tai vuosijäsenmaksu, jonka joutuisit jonkin ajan päästä uusimaan; et missään myöhemmässä vaiheessa joudu maksamaan senttiäkään lisää.  Vastauksia muihin mahdollisiin jäsensivua koskeviin kysymyksiisi voit etsiä sivulta USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.

Hintaan sisältyy:

  • pääsy salasanasuojatulle keskustelufoorumille, jossa pääset keskustelemaan nimimerkin tuoman anonymiteetin turvin
  • ­turvallinen tukiverkosto joka suojelee yksityisyyttäsi
  • ­ mahdollisuus nähdä lisää videoita, kommentoida niitä ja esittää toivomuksia uusien videoiden aiheista (joka kuukausi  ilmestyy vähintään yksi uusi video)
  • äänitteitä (rentoutumisnauhoitteita yms.)
  • jäsenille Juoksukengät – kirja jäsenhintaan 20,00e  (HUOM. tämä jäsenhinta ei koske kirjan painettua versiota)
  • jäsenille Pikkurillipiiri – kirja jäsenhintaan 25,00e
  • vastaus yllä olevan videon toiseen kysymykseen

MIKSI JÄSENYYS ON MAKSULLINEN?

Tämä on aivan ymmärrettävä ja luonnostaan heräävä kysymys. Internetissähän on paljon palstoja joilla voi keskustella narsismista ilmaiseksi. Miksi kukaan siis rupeaisi maksamaan siitä että pääsee uudelle narsismiaiheiselle foorumille?

Ilmaisilla foorumeilla pääset tosiaankin keskustelemaan maksamatta senttiäkään, mutta saat samalla varautua siihen että kuka tahansa lukee kirjoituksesi ja mahdollisesti tunnistaa sinut. Pahimmassa tapauksessa joudut lukemaan asiattomia vastauksia,  joissa sinua nimitellään, haukutaan ja solvataan. Haukkujen kuuleminen ei todellakaan ole sitä mitä toipumisvaiheessa tarvitset! 

Toinen asia mitä et muilta keskustelupalstoilta löydä:

Eroonnarsistista- brändin jäsensivuilla on alustuksia keskusteluille. Alustukset ovat  videoiden muodossa.  Vähän samaan tapaan kuin paneelikeskusteluissa joku pitää alustuspuheenvuoron, jota yleisö pääsee kommentoimaan. Videoissa ei esitetä kiistattomia totuuksia vaan niissä on yhden ihmisen näkemyksiä ja ajatuksia, ja voit toki olla niistä eri mieltä – kunhan ilmaiset erimielisyytesi asiallisesti, koska törkeän käytöksen suhteen jäsensivustolla on nollatoleranssi.

Liittymismaksun tarkoituksena on siis estää häiriköiden pesiytyminen ja taata se, että jäsenet uskaltavat kommunikoida vapaasti ja ilman pelkoa tunnistetuksi tulemisesta. Jäseniltä edellytetään myös toisiin jäseniin kohdistuvaa kunnioitusta, ja tämän varmistamiseksi jäsenet sitoutuvat noudattamaan linkin takaa löytyviä JÄSENSIVUN SÄÄNTÖJÄ.

Liittyminen tapahtuu niin, että rekisteröidyt jäseneksi alla olevalla rekisteröintilomakkeella ja maksat kertaluontoisen jäsenmaksun. Tämän jälkeen pääset sisäänkirjautuneena käyttäjätunnuksillasi tutustumaan sivun jäsensisältöön.

Liittymislomake