HUOM!

Nyt tämän viikon torstaille, 15.2.2018 varattuihin aikoihin vastaa poikkeuksellisesti Outi,  ei siis Mikko!

 

 

Alta löytyvästä ajanvaraustaulukosta voit varata itsellesi sopivan puhelinajan keskusteluapupalvelua varten. Palvelu on tarkoitettu Sinulle, joka haluat jonkun ulkopuolisen, narsismiin ja sen tuomiin ongelmiin ja ylipäätään aiheeseen liittyviin asioihin perehtyneen henkilön juttukaveriksi. Voit kertoa vapaasti tuntemuksistasi, kysyä neuvoa tai mielipidettä, saada apua kokemuksistasi toipumiseen tai vaikka vain yksinkertaisesti purkaa tuntojasi.

 

Palvelu on täysin luottamuksellista, eli siis toisin sanoen, sitoudumme vaitiolovelvollisuuteen koskien kaikkia keskusteluavussa käytyjä keskusteluita. Sivuston yksi perusperiaatteista on jo ennestään luoda turvallinen keskusteluympäristö ja ennen kaikkea anonymiteetti koskien mitä tahansa ulkopuolista tahoa. Tämä pätee on ja pätenyt toiminnan alusta asti jäsensivuston puolella, eikä tämäkään osa palvelua ole siis  poikkeus, vaikka palvelu onkin tarkoitettu kaikille sivustolla vieraileville ja sitä tarvitseville henkilöille,  ei vain pelkästään vain sivuston jäsenille. Keskusteluapu on siis kahden ihmisen välillä puhelimitse käytävää terapeuttista kanssakäymistä, palvelu on olemassa Sinua varten.

 

Puhelimen toisesta päästä löytyy  pääasiassa minä,  Mikko, sivuston perustaja sekä ylläpitäjä.  Olen kokenut narsismin tuntija sekä puhelintyöskentelijä, ja ikävä kyllä, kokenut myös itse narsismia ihmissuhteissani.  Mikäli minua (Mikkoa) tuuraa jonain ajanjaksona joku muu, ilmoitetaan tästä erikseen.

 

 

Palvelun hinnat:

Keskusteluapu 45 min  40e sis. alv.

Keskusteluapu 1t 30 min  75e sis. alv.

 

Mikäli siis haluat varata ajan, se onnistuu alta löytävästä ajanvaraustaulukosta, josta näet kaikki vapaat ja varatut ajat. Täytäthän taulukon kaikki kohdat huolellisesti.  Ajanvarauksen suoritettuasi tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi varausvahvistus, jossa kerrataan keskusteluavun ajankohta jolloin Sinulle soitetaan, palvelun hinta sekä palvelun ehdot. Varattu aika vahvistetaan, ja tästä tulee vielä erillinen sähköposti-ilmoitus. Tämän jälkeen aikavaraus on voimassa. Vahvistus ajanvaraukseesi sähköpostiisi osoitteesta Word Press – ei siis esim. Nevi Salesilta tai Mikko Nevanlinnalta.

 

Jotkut ajanvarauslomakkeen tekstit ovat valitettavasti englanniksi, joten tässä käännöksiä:
Fields with  *  are required = Tähdellä  * merkityt kohdat ovat pakollisia
submit = hyväksy
cancel = peruuta
booking overview = varauksesi tiedot

 

HUOM!

Ajan voi peruuttaa varauksen jälkeen viimeistään 12 tuntia ennen varatun ajan alkamisaikaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: nevanlinnamikko@gmail.com

 

Peruuttamattomasta ajasta peritään 25e varausmaksu.