JÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ SIVUN ALAOSASTA LÖYTYVÄLLÄ REKISTERÖITYMISLOMAKKEELLA!

Lomakkeen kohtaan Käyttäjänimi kirjoita nimimerkki jolla esiinnyt jäsensivuilla. Valitse mieluiten sellainen jota et käytä muissa yhteyksissä, jos haluat varmistaa ettei sinua edes keskustelupalstoilla tunnisteta. Älä kirjoita ko. kohtaan omaa oikeata nimeäsi, ettei se näy jäsensivun keskusteluissa. Liityttyäsi jäseneksi voit kirjautua jäsensivuille nimimerkilläsi ja salasanallasi. Osallistut keskusteluihn nimimerkilläsi.

Jäsenyys maksaa 19,90 euroa. Tämä on kertaluonteinen liittymismaksu, joka takaa jäsenyytesi voimassaolon vuoden 2024 loppuun asti.  Vastauksia muihin mahdollisiin jäsensivua koskeviin kysymyksiisi voit etsiä sivulta USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.

Hintaan sisältyy:

  • pääsy salasanasuojatulle keskustelufoorumille, jossa pääset keskustelemaan nimimerkin tuoman anonymiteetin turvin
  • ­turvallinen vertaistukiverkosto joka suojelee yksityisyyttäsi
  • ­ mahdollisuus nähdä lisää videoita, kommentoida niitä ja esittää toivomuksia uusien videoiden aiheista (videoita on tällä hetkellä noin 150 kappaletta ja niitä ilmestyy jatkuvasti lisää)
  • äänitteitä (rentoutumisnauhoitteita yms.)
  • jäsenalennuksia sivustolla myytävistä tuotteista

Lisätietoa (Jäsenen) Tietopaketista Narsistin Uhrille tästä LINKISTÄ, ja sen voit hankkia itsellesi KAUPPA-sivulta!

Eroonnarsistista- yhteisön jäsensivuilla on alustuksia keskusteluille. Alustukset ovat  videoiden muodossa.  Vähän samaan tapaan kuin paneelikeskusteluissa joku pitää alustuspuheenvuoron, jota yleisö pääsee kommentoimaan. Videoissa ei esitetä kiistattomia totuuksia vaan niissä on yhden ihmisen näkemyksiä ja ajatuksia, ja voit toki olla niistä eri mieltä – kunhan ilmaiset erimielisyytesi asiallisesti, koska törkeän käytöksen suhteen jäsensivustolla on nollatoleranssi.

Liittymismaksun ja salasanalla jäsenkirjautumisen tarkoituksena on siis estää häiriköiden pesiytyminen ja taata se, että jäsenet uskaltavat kommunikoida vapaasti ja ilman pelkoa tunnistetuksi tulemisesta. Jäseniltä edellytetään myös toisiin jäseniin kohdistuvaa kunnioitusta, ja tämän varmistamiseksi jäsenet sitoutuvat noudattamaan linkin takaa löytyviä JÄSENSIVUN SÄÄNTÖJÄ.

Liittyminen tapahtuu niin, että rekisteröidyt jäseneksi alla olevalla rekisteröintilomakkeella ja maksat kertaluontoisen jäsenmaksun. Tämän jälkeen pääset sisäänkirjautuneena käyttäjätunnuksillasi tutustumaan sivun jäsensisältöön.

Liittymislomake